NH Helpt

Info

Welkom bij NH Helpt – hier verbinden we behulpzame Noord-Hollanders en versterken we gemeenschappen. Daar kunnen we jou goed bij gebruiken. Hier draait alles om onderlinge hulp, solidariteit en betrokkenheid. Of je nu op zoek bent naar een helpende hand of juist graag wilt bijdragen aan het welzijn van anderen, NH Helpt is de plek waar we elkaar ontmoeten, steunen en inspireren. Of je nu vlakbij elkaar in de buurt woont of verderop in de provincie. Sluit je bij ons aan en maak Noord-Holland tot een nog betere plek om te leven.

Aanmelden

Past dit bij jou? Meld je dan nu aan voor NH Helpt! Onze groeiende gemeenschap van betrokken buurtgenoten zet zich in om elkaar te helpen en te ondersteunen. Of je nu hulp zoekt of wilt bieden, NH Helpt is de plek waar dit samenkomt. Samen zorgen we voor een fijne buurtomgeving. Meld je vandaag nog aan om zo elkaars leven een beetje mooier te maken.

Hulp aanbieden

Wil jij graag kosteloos helpen? Binnen dit platform ben je vrij om te kiezen voor welke verzoeken je iets kunt betekenen. Wanneer je een vraag ziet die past bij jouw interesse en vaardigheden, kun je zelf contact opnemen. Samen kiezen jullie de manier en momenten die jullie het best uitkomen. Belangrijk om te weten: hulp bied je aan op vrijwillige basis.

Hulp vragen

Bij NH Helpt kun je een beroep doen op een betrokken Noord-Hollander, wanneer je even niemand in de buurt hebt om je bij te staan. Je plaatst je verzoek, waarna iemand kan aanbieden je daarmee te helpen. Diegene doet dat vrijwillig, zonder dat je voor de hulp hoeft te betalen.

NB: check af en toe je profiel dat je hebt aangemaakt of je berichten hebt van mensen die hulp aanbieden. Je krijgt namelijk geen automatische notificatie in je mail als je een bericht hebt. 

Alle info op één plek

NH Helpt brengt Noord-Hollanders samen op één plek. Je kunt hier zonder schaamte hulp vragen en komt er dan achter dat er altijd mensen zijn die bereid zijn om even bij te springen. Dat kan gaan om een wandeling met de hond, een praatje omdat je je alleen voelt of een eenvoudig klusje. NH Helpt maakt het eenvoudiger om elkaar te vinden en een positieve invloed te hebben op je omgeving. Kijk eens rond en reik je hand uit: om iemand te helpen of om geholpen te worden!