NH Helpt

Over ons

Onze visie

NH is nieuwsgierig en trots op wat in Noord-Holland gebeurt. We leven ons leven allemaal op onze eigen manier, maar niet langs elkaar heen. Wij denken dat je meer informatie, voordeel en plezier uit je omgeving kunt halen als je elkaar beter kent. Wij weten dat als je gebruik maakt van elkaars mogelijkheden je meer voor elkaar krijgt en meer invloed hebt. NH laat dit allemaal samenkomen zodat wij Noord-Hollanders er beter van worden.


Vanuit die visie willen we zorgen voor sterke sociale netwerken. Niet alleen door daar mooie verhalen over te maken, maar door er actief een op te zetten. Met NH Helpt beogen we de afstand te verkleinen tussen provinciegenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en hen die dat steuntje graag geven.


NH maakt dagelijks verhalen over belangrijke maatschappelijke thema’s en onderwerpen die in de provincie Noord-Holland leven. Onze verhalen zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week online en via social mediakanalen, tv en radio te volgen.

Ons team

NH Helpt is een platform dat we samen invulling geven. NH heeft een enthousiaste redactie die dagelijks kijkt welke contacten er gelegd kunnen worden. Op dit moment zijn dat Fieke, Rachel en Arend, die je via de contactknop altijd kunt benaderen!

Contact

Laat hier je bericht achter, dan neemt een van ons snel contact met je op!